Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از سی‌سخت؛ زلزله ۲۹ بهمن سال ۹۹ خسارات سنگینی به شهرستان دنا و شهر توریستی سی سخت وارد کرد در این زلزله تعداد زیادی از منازل مسکونی شهر سی سخت به صورت ۱۰۰ درصدی تخریب شد و تعداد بسیار زیادی از واحدها نیز آسیب جدی دید که تقریباً این منازل را برای سکونت نامطمئن کرده است.

تا پیش از زلزله مردم شهر توریستی سی سخت در آسایش و رفاه در باغات خود مشغول به کار و تلاش بودند و دغدغه چندانی از بابت بیکاری و مشکلات سخت اقتصادی امروزی نداشتند اما به یک باره زلزله ۲۹ بهمن ورق را برگردانن مردم این شهر دچار خسارت‌های زیاد روحی و روانی و مادی شدند چرا که علاوه بر خسارت های وارده نوع و سبک زندگی آنها را نیز تغییر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مردمی که در منازل مسکونی با متراژ های بزرگ و ویلایی به صورت سنتی روزگار می گذراندند مجبور شدند در کانکس های ۲۰ تا ۳۰ متری روزگار سپری کنند از یک طرف خانه هایشان ویران شده بود و از سوی دیگر باغات و کشاورزی دچار آسیب جدی گردید.

بعد از زلزله سیسخت گروههای جهادی و دستگاه‌های خدمات‌رسان نیروهای بسیج و سپاه به صورت گسترده برای کمک به مردم این شهر اعزام شدند و کمک‌های خوبی برای رفع مشکلات و آلام مردم شهر سی‌سخت داشتند.

در این بین طلاب و روحانیون نقش بسزایی در رفع مشکلات به خصوص در زمینه مشکلات روحی و روانی داشتند و اقدامات جهادی فراوانی در سی سخت انجام دادند.

در همین خصوص آیت الله دژکام نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شهر شیراز برای یک روز کاری با حضور در استان کهگیلویه و بویراحمد به همراه نماینده ولی‌فقیه در این استان و امام جمعه شهر یاسوج به میان مردم شهر زلزله‌زده سی سخت رفتند تا مشکلات آنها را از نزدیک جویا شوند.

آیت الله دژکام قبل از آن در دیدار با نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد در محل دفتر کار وی به این نکته اشاره کرد که مردم فارس و کهگیلویه و بویراحمد هیچگاه جدا از هم نبودند و همیشه مردم در کنار یکدیگر قرار داشتند و نخبگان استان مراودات زیادی با یکدیگر دارند.

امام جمعه شیراز گفت: پیوند های زیادی میان مردم این منطقه وجود دارد و اشتراکات زیادی در زمینه های مختلف دارند و در مواقع ضروری و بحرانی به کمک هم شتافتند.

نماینده ولی فقیه در استان فارس با بیان اینکه در زلزله سی سخت مردم استان فارس و علما و روحانیون هم نگران مردم این شهر بودند افزود: گروه های جهادی از استان فارس به کهگیلویه و بویراحمد رفتند و مردم شهر سی سخت را دریافتند.

سپس نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد با ابراز خوشحالی از سفر امام جمعه شیراز و دغدغه مندی نسبت به مردم شهر سیسخت گفت: هر چند کارهای زیادی برای رفع مشکلات مردم سی سخت در شهرستان دنا انجام شده اما مشکلاتی هم وجود دارد که ما را نگران کرده است.

نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: هر چند تسهیلات در کمترین زمان ممکن در هیئت دولت تصویب شد اما این تسهیلات ناکافی است و کفاف ساخت منازل را نمی دهد که نگرانی این جانب تاکنون بوده است.

وی گفت: گرانی ها موجب شده که مردم نتوانند خانه های خود را به صورت حداقلی بسازند اگر روزی می توانستند با متر مربعی 2.5 تا سه میلیون تومان یک خانه را تکمیل کنند امروز با ۵ تا ۶ میلیون تومان هم نمی‌توان خانه ساخت.

در ادامه هر دو نماینده ولی فقیه و امام جمعه شیراز و یاسوج به اتفاق سفری یک روزه به شهر سی سخت داشتند به میان مردم رفتند از نزدیک مشکلات آنها را شنیدند و با آنها گفت‌وگو کردند.

حسینی و دژکام به میان مردم رفتند و از مشکلات آنها پرسیدند و مشکلات را به مسئولان استانی انتقال دادند.

دژکام با بیان اینکه ما نیز پیگیر مشکلات مردم شهر زلزله زده سیسخت هستیم خودش نیز با مسئولان کشوری برای این مشکلات رایزنی خواهد کرد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: زلزله شیراز نماینده ولی فقیه امام جمعه خبرگزاری فارس نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد استان فارس شهر سی سخت امام جمعه میان مردم مردم شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۶۶۰۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مداخله هیچ نهاد و دستگاهی، درون مسجد قابل قبول نیست

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حاج علی اکبری، رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه، در اولین گردهمایی ملی قرارگاه‌های راهبری مساجد استان‌ها، ضمن تأکید بر اینکه در برابر مسجد، آرم‌های نهادها و دستگاه‌ها باید رنگ ببازد و آنچه که باقی می‌ماند، وحدت و همدلی در جایگاه خادمی مسجد، برای عمران معنوی و مادی مساجد است گفت: مأموریت نهادها و دستگاه‌ها برای حمایت و پشتیبانی از مساجد، تا پشت در مساجد ممدوح و پسندیده است و لیکن داخل مسجد، باید نظام طبیعی و مردمی، با محوریت امام جماعت جاری و ساری باشد و مداخله هیچ نهاد و دستگاهی، درون مسجد قابل قبول نیست.

حاج علی اکبری، با تصریح بر اینکه جلسه‌ای با این کیفیت، با شرکت جمع حاضر و با موضوع مسجد، برای اولین بار است که تشکیل می‌شود، در تشریح سابقه و مسیر طی شده برای برگزاری این گردهمایی گفت: از مدتی قبل با عزیزان و رؤسای نهادها و دستگاه‌های مرتبط، طی جلسات متعدد و متوالی دور هم نشستیم و همفکری کردیم، ناظر بر ارتقا وضعیت مساجد در کشور و هم عهد شدیم که حق مسجد، چنانکه شایسته است در نظام مقدس جمهوری اسلامی ادا شود.

وی گفت: این هم عهدی نهادی و دستگاهی، این نقطه امید را بر می‌انگیزد که تلاش جمعی و جدیدی را برای خدمتگزاری به مساجد آغاز کنیم و اکنون به همگرایی بیشتری در ارتباط با مسائل اصلی و راهبردی مرتبط با مساجد رسیدیم و در نهایت، جمع بندی نهادها و دستگاه‌های مرتبط برای همکاری و هم افزایی، به محضر مبارک رهبر معظم انقلاب اسلامی تقدیم و تذکرات و رهنمودهای معظم له دریافت شد.

رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه ادامه داد: نمایندگان ولی فقیه در استان‌ها مصمم هستند با همراهی ائمه جمعه، نهادها و دستگاه‌های استانی فصل تازه ای از تمرکز بر حل و فصل نظام مسائل مساجد در استان‌ها را در ادامه خدمات قبل، آغاز کنند. آنچه که مدنظر است، طراحی سازوکارهای مناسب، معطوف به ظرفیت‌های موجود، برای پشتیبانی از مساجد است و این مسیر به شکل گیری تشکیلات و ساختار جدید منجر نخواهد شد.

وی گفت: در دولت سیزدهم، اهتمام جدی و قابل تحسینی به امر مسجد وجود دارد و در این زمینه، در جستجوی یافتن راه‌های جدیدی برای خدمت به مساجد، با مشارکت وزارتخانه‌ها و ارکان دولت هستیم و تعامل با وزارت راه و شهرسازی و وزارت آموزش و پرورش در حوزه اختیارات و وظایف، در گام اول، در دستور قرارگاه ملی مسجد قرار دارد و این مسیر را ادامه خواهیم داد.

رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه تأکید کرد: مأموریت نهادها و دستگاه‌ها برای حمایت و پشتیبانی از مساجد، تا پشت در مساجد ممدوح و پسندیده است و لیکن داخل مسجد، باید نظام طبیعی و مردمی، با محوریت و مدیریت امام جماعت و همراهی پایگاه‌های بسیج و کانون‌های فرهنگی هنری مساجد جاری و ساری باشد و مداخله هیچ نهاد و دستگاهی، درون مسجد قابل قبول نیست.

حاج علی اکبری در پایان گفت: در برابر مسجد، آرم‌های نهادها و دستگاه‌ها باید رنگ ببازد و آنچه که باقی می‌ماند، وحدت و همدلی در جایگاه خادمی مسجد، برای عمران معنوی و مادی مساجد است.

کد خبر 6100187 فاطمه علی آبادی

دیگر خبرها

  • برق برخی مناطق یاسوج روز جمعه به مدت دو ساعت قطع می شود
  • ضرورت تلاش جمعی دستگاه‌ها برای ادای حق مساجد
  • مداخله هیچ نهاد و دستگاهی، درون مسجد قابل قبول نیست
  • مأموریت نهاد‌ها و دستگاه‌ها برای حمایت و پشتیبانی از مساجد پسندیده است
  • نماینده اصلح باید شناخت کافی از دغدغه‌های مردم داشته باشد
  • معاونان وزیر راه و شهرسازی به مشکلات مردم قم رسیدگی می کنند
  • قدردانی ائمه جمعه استان از پلیس برای اجرای موفق طرح نور
  • دیدار ائمه جمعه خراسان جنوبی با حجت الاسلام و المسلمین عبادی
  • حسینی: امروزه فریاد حمایت از غزه در غرب طنین‌انداز شده است
  • حسینی: اقدامات دولت سیزدهم تعامل با کشورهای جهان را فراهم کرده است